A szakállát lenyírta, az aranyat felmarkolta: a Milák-show legjobb pillanatai

Milák Kristóf öt arany- és egy ezüstéremmel fejezte be az úszók tegnap véget ért országos bajnokságát. Az egyéves kihagyás után visszatérő klasszis rezdüléseire figyelt mindenki a Duna Arénéban. Képgalériában örökítettük meg a Milák-show legjobb pillanatait.

2024. 04. 13. 6:05
Úszó OB Milák Kristóf
Milák Kristóf állítólag Ausztráliában edzhetett nagy titokban. Fotó: Mirkó István
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Senki sem hitte, hogy Milák Kristóf ilyen eredményekkel tér vissza az egyéves kihagyása és mindössze öt hét normális edzés után. Nemcsak elvállalta mind a hat számát, amiben benevezett az ob-re, hanem abból ötöt meg is nyert. Egyedül Szabó Szebasztián tudta legyőzni az olimpiai bajnokot 50 pillangón, Milák egyébként 50, 100 és 200 gyorson, valamint 100 és 200 pillangón is verhetetlen volt.

A medencetérben – főleg az ob első napján, az akkor még szakállas – Milák mogorva volt, nem mosolygott sokat, de aztán kezdett feloldódni, úszótársaival olykor már viccelődött is. Az újságírók irányába azonban nem enyhült meg, egyszer sem állt meg nyilatkozni. Most örüljünk annak, hogy legalább újra úszik. Íme a Milák-show képekben:

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.