Szalah megkapja a magáét azért, amit Klopp ellen elkövetett + videó

Mohamed Szalah nagy kedvenc volt a Liverpool csapatánál, de szombaton elég volt egy meggondolatlan cselekedet, és ellene fordultak a szurkolók. Az egyiptomi támadó Instagram-oldalát elárasztották a bejegyzések, amelyben arra szólítják fel, hogy tisztelje a trénerét. Mert bizony Szalah a kamerák kereszttüzében megsértette Jürgen Klopp vezetőedzőt.

2024. 04. 28. 15:49
Mohamed Szalah tiszteletlen volt
Mohamed Szalah tiszteletlen volt Fotó: Getty Images/Justin Setterfield
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Premier League 35. fordulójában a Szoboszlai Dominiket is foglalkoztató Liverpool 2-2-t játszott a West Ham United otthonában, honfitársunkat Jürgen Klopp a 91. percben cserélte be. A meccsen a házigazda szerezte meg a vezetést, a Pool fordított 2-1-re, de a West Ham a 77. percben egyenlített. Akkor, amikor Klopp már hármas cserét határozott el, Mohamed Szalah, Darwin Núnez és Joe Gomez készült beállni. 

English Premier League - West Ham United vs Liverpool
Mohamed Szalah nem a játékával tűnt ki a West Ham United ellen. Fotó: EPA/Andy Rain

S amikor kiegyenlített a házigazda, de még nem álltak a cserék, azt láthattuk, hogy Szalah az oldalvonal mellett kiabál Klopp felé. A hevesen gesztikuláló egyiptomit Núnez próbálta lecsillapítani.

A történtekről Klopp utóbb szűkszavúan nyilatkozott: – Az öltözőben már beszéltünk, részemről az ügy lezárva – bökte ki. Szalah sem kommentálta a történteket, azt mondta, ha beszélni kezdene, abból botrány lenne.

A 31 éves Mohamed Szalah 2017 óta a Liverpool játékosa, nagy kedvenc volt az Anfielden. A szerződése jövő nyáron jár le, de már korábban is terjedtek hírek arról, hogy a nyáron távozhat. Ebben az esetben a Liverpool még jelentős összeghez juthatna. S mivel az utóbbi időben közel sem megy neki olyan jól a játék, mint korábban, ezt sokan nem is bánnák.

Most pedig, miután milliók szeme láttára ráripakodott Kloppra, még többen vannak, akik jövőre már nem látnák szívesen a Vörösek mezében.

 

Mohamed Szalah a célkeresztbe került

Mohamed Szalah Instagram-oldalának 63,5 millió követője van, és a legutóbbi, április 2-i bejegyzéséhez most sorban érkeznek a friss hozzászólások. „Tisztelt az edződet!” – szólítják fel egyöntetűen a játékost. Emlékeztetik, hogy Klopp nélkül aligha futotta volna be azt a karriert, ami már mögötte van, a szombati viselkedését undorítónak tartják, és bizony előjön, hogy a történtek után távoznia kell.

Forrás: Instagram/mosalah

 

A mérkőzés összefoglalója:

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.