Következő mérkőzések
Ukrajna
18:002024. június 26.
Belgium
Szlovákia
18:002024. június 26.
Románia

Simának indult, végül izgalmas lett a kiesett csapatok csatája + videó

A szünetben 4-0-ra vezetett, végül 4-3-ra nyert a Kisvárda a Mezőkövesd ellen a labdarúgó NB I utolsó előtti, 32. fordulójának első vasárnapi mérkőzésén. A két klub bizonytalan ideig utoljára találkozott egymással az élvonalban.

2024. 05. 12. 16:42
A kép csalóka, a meccs nagy részében a Mezőkövesd futott a Kisvárda után. Fotó: facebook.com/kisvardafc
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az élet nagy rendező. A korábban elkészített sorsolás értelmében a Kisvárda és a Mezőkövesd éppen azt követően találkozott egymással május 12-én, vasárnap, hogy az előző körben hivatalossá vált: a korábban kiesett mezőkövesdiek mellett a kisvárdaiak estek ki a bajnokságból a 2023/2024-es évad végén.

Hét gól és szép hazai búcsú

A hat vereséggel a háta mögött érkezett Mezőkövesd enerváltan kezdett Kisvárdán, ahol a vendéglátó az első perctől kezdve nagy fölényben volt. Az első gólra mindössze 15 percet kellett várni, a montenegrói Driton Camaj találatát azonban még további három követte fél órán belül: Jasmin Mesanovic és Branimir Cipetic mellett Camaj másodszor is beköszönt, kialakítva az első játékrész 4-0-s végeredményét.

A folytatásban kiegyenlítettebbé vált a játék, a közönség pedig még három gólt láthatott a 85. perc és a lefújás között – váratlanul izgalmassá tette a hajrát a Mezőkövesd, amely „feltámadása” ellenére is 4-3-as vereséget szenvedett. A Kisvárda az első félidőben nyújtott teljesítményének köszönhetően megérdemelten nyert, így győzelemmel búcsúzott el hazai pályán az első osztálytól. A két csapat jó ideig utoljára találkozott egymással az NB I-ben.

A 32. játéknap utolsó bajnokiján a Debrecen a Fehérvárt fogadja 19.30-tól.

NB I, 32. forduló

Péntek

Újpest–Kecskemét 0-3 (0-1)

Szombat

MTK Budapest–Puskás Akadémia 1-3 (1-3)

Zalaegerszeg–Paks 1-1 (1-1)

Diósgyőr–Ferencváros 2-0 (0-0)

Vasárnap

Kisvárda–Mezőkövesd 4-3 (4-0)

Debrecen–Fehérvár 1-0 (0-0)

Hirdetés: ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.