Következő mérkőzések
Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

Foci Eb, jövünk! Kigördült a magyar válogatott busza a telki edzőközpontból

Elindult Telkiből a magyar labdarúgó-válogatott. Marco Rossi csapata ma megérkezik Németországba, ahol az Európa-bajnokság alatt Weiler im Allgäu lesz a bázisa. A magyar válogatott első meccsét szombaton, Svájc ellen vívja a foci Eb-n.

2024. 06. 10. 15:10
magyar válogatott utazik Telki foci Eb 2024
Ezzel a busszal indult el a foci Eb-re a magyar válogatott Fotó: Havran Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hétfőn utazik a magyar válogatott Weiler im Allgäuba, ahol a négycsillagos Tannenhof Sport and Spa hotelben rendezi be a főhadiszállását az Európa-bajnokság idejére. Érdekesség, hogy Belgium is erre a szállásra pályázott, de a ­mieink előbb választhattak az UEFA által ajánlott szállodák közül, így csapatának ideiglenes otthona lesz a nyugat-bajorországi település. Innen a válogatott a közeli Friedrichshafen repülőtérről utazik majd Kölnbe pénteken, ahol másnap Svájc ellen kezdi meg szereplését az Eb-n.

Magyar válogatott indulás foci eb 2024
és egy fiatal szurkoló, még a magyar válogatott indulása előtt (Fotó: Havran Zoltán)

Svájc mellett a házigazda Németország, valamint Skócia lesz a mieink ellenfele a csoportkörben. A magyar válogatott múlt héten két felkészülési mérkőzést játszott, Írország ellen idegenben 2-1-es vereséget szenvedett, Izrael válogatottját viszont hazai pályán 3-0-ra legyőzte.

Telkiben magyar mezbe öltözött szurkolók búcsúztak a válogatottól, amely a csapatbusszal utazik a Liszt Ferenc Repülőtérre, Németországban pedig a szálláshoz közeli Friedrichshafen repülőtéren száll majd le.

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.