Hosszú Katinkának elúszott egy esélye

Hosszú Katinkának nem sikerült megúsznia 400 méter vegyesen a párizsi induláshoz előírt olimpiai szintet a Rómában zajló Sette Colli (Hét Domb) elnevezésű nemzetközi viadalon szombaton.

Forrás: MTI2024. 06. 22. 20:28
Hosszú Katinka nem tudta megvalósítani a tervét
Hosszú Katinka nem tudta megvalósítani a tervét Fotó: Mirkó István
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A hírneves Foro Italicóban zajló versenyen Hosszú Katinka a délelőtti előfutamban – az esemény honlapjának tanúsága szerint – 4:42.97-es időt ért el, így bő négy és fél másodperccel maradt el a 4:38.53-as ötkarikás szinttől. Az esti döntőben aztán 4:49.47-es teljesítménnyel hetedikként érkezett célba.

A háromszoros olimpiai bajnok 200 vegyesen még megpróbálkozhat olyan eredményt elérni Rómában, amelynek birtokában ebben a számban még ott lehet a párizsi ötkarikás játékokon.

 

 

Mindent egy helyen az Eb-ről

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.