Céltalan magyarok – a skótok már lebecsülik a válogatottunkat

Azzal, hogy a második csoportmérkőzését is elveszítette, nehéz helyzetbe került a magyar labdarúgó-válogatott a Németországban zajló Európa-bajnokságon. Marco Rossi együttesének a skótok ellen mindenképp nyernie kell, ha életben szeretné tartani a továbbjutási esélyeit. A Svájc ellen szerdán pontot szerző britek azonban vérszemet kapnak, és ők is továbbjutásban reménykednek. Az Origó, a Magyar Nemzet és a Bors közös vidcastjében ezúttal a németek és a skótok elleni meccs volt terítéken.

2024. 06. 20. 18:03
Scott McTominay gólja pontot ért a skótoknak a Svájc elleni csoportmeccsen
Scott McTominay gólja pontot ért a skótoknak a Svájc elleni csoportmeccsen Fotó: AFP/NurPhoto/ANDRZEJ IWANCZUK
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Magyarországon és Németországban is sokat foglalkoztak a két válogatott szerda esti Európa-bajnoki mérkőzésével. A házigazda 2-0-ra nyert a mieink ellen, azonban az első gólt vélhetően szabálytalanság előzte meg, ami mellett a német lapok sem mentek el szó nélkül. Az Origó, a Magyar Nemzet és a Bors közös vidcastjének legújabb adásából kiderül, miként reagált a történtekre a Bild napilap.

Skóciában pedig már céltalan magyarokról írnak. A két válogatott vasárnap egymással csap össze, mindkettőnek győzelemre van szüksége, hogy maradjon esélye a továbbjutásra.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.