Klubot vált Rossi csapatának motorja

A jelenleg a magyar válogatottal az Európa-bajnokságra készülő Nagy Ádám a következő idényben is az olasz másodosztályban folytatja.

2024. 06. 14. 18:17
Nagy Ádámnak (középen) még az Európa-bajnokság előtt eldőlt a sorsa
Nagy Ádám (8) legközelebb Puskás Ferencet előzheti meg a válogatott örökranglistáján. Fotó: Mirkó István
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A korábbi hírek arról szóltak, hogy megvásárolná Nagy Ádámot a Spezia, amelynél a tavaszi szezont kölcsönben töltötte. Így is lett, a klub pénteken bejelentette, hogy érvényesítette vételi opcióját, és a magyar válogatottal az Eb-re készülő középpályás 2027 nyaráig szóló szerződést írt alá.

Az olasz másodosztályú csapat lépése nem jelent meglepetést, hiszen a 28 éves játékos tavasszal minden bajnoki meccsen pályára lépett. Nagy Ádámot idén januárban Luca D’Angelo kérésére vette kölcsön a Spezia a Pisától, ahol a vezetőedző korábban együtt dolgozott a középpályással.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.