Következő mérkőzések
Románia
18:002024. július 02.
Hollandia
Ausztria
21:002024. július 02.
Törökország

Szoboszlai Dominik fergeteges partin keresett vigaszt

Szoboszlai Dominik szombat este bulizással igyekezett feltöltődni, maga mögött hagyni az Európa-bajnokságot, amelyen a magyar válogatott nem jutott túl a csoportkörön. Az ismert DJ, Hypeman Ali osztott meg közös képet Szoboszlai Dominikkel.

2024. 06. 30. 11:03
Szoboszlai Dominik, magyar válogatott
Amikor még minden szép volt az Európa-bajnokságon. Szoboszlai Dominik ünnepli Csoboth gólját Fotó: Mirkó István
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

két napig nyalogatta a sebeit, miután eldőlt, hogy a magyar válogatott kiesik, nem folytathatja a szereplését az Európa-bajnokságon. Pénteken délben aztán több válogatott játékoshoz hasonlóan ő is posztolt az Instagramon: megköszönte a szurkolóknak a biztatást és azt ígérte, mennek tovább, mert „nagy dolgok várnak még ránk”.

Szoboszlai Dominik, Hypeman Ali, buli, magyar válogatott, buli, foci Eb 2024
DJ Hypeman (jobbra) közös képen Szoboszlaival. Forrás: Instagram/Hypemanali

Többen azt tippelték, Szoboszlai, amint teheti, elutazik nyaralni, hogy feltöltődjön az új idény előtt. Előtte azonban még bulizott egyet a pesti éjszakában. Az ismert DJ, Hypeman Ali osztott meg közös képet Szoboszlai Dominikkel az Insta-sztorijában. Hypeman az Ötkert nevű szórakozóhely DJ-je, így a felvétel valószínűleg ott készült.

Nem Szoboszlai az egyetlen, aki kikapcsolódással igyekszik feledni az Európa-bajnokságot. meg is osztott egy képet a nyaralásáról. a kutyaharapás szőrével megoldást válaszotta, ő már játszott is a klubcsapatában, a Phiadelphia Unionban.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.