A Ferencváros edzője csatlakozott Virgil van Dijkhoz + videó

A Ferencváros labdarúgócsapatánál is készülnek a németországi Európa-bajnokság döntőjére. A zöld-fehérek játékosai és az új vezetőedző, Pascal Jansen is megtippelte, hogy az angolok avagy a spanyolok emelik-e a magasba a trófeát.

2024. 07. 14. 20:14
Pascal Jansen spanyol győzelemben reménykedik
Pascal Jansen spanyol győzelemben reménykedik Fotó: AFP/ANP/Ed van de Pol
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Anglia és Spanyolország játssza ma 21 órakor a németországi Európa-bajnokság döntőjét. A Ferencváros futballistái természetesen az ausztriai edzőtáborból is figyelemmel követik a finálét, és megtippelték, melyik csapat nyeri a finálét.

Az FTC közösségi oldalain közzétett videó alapján a játékosok túlnyomó többsége spanyol diadalt vár. Hozzájuk csatlakozott Pascal Jansen vezetőedző is. A holland tréner spanyol győzelemben reménykedik – jó oka van rá.

– Az angolok győzték le a hollandokat, és mind tudjuk, hogy a bíró miatt eggyel többen voltak – osztotta meg véleményét Jansen, aki tehát osztja honfitársa, Virgil van Dijk véleményét. A hollandok csapatkapitánya szerint Felix Zwayer az ellenfelüket segítette a 2-1-es angol győzelemmel végződött elődöntőben.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.