Következő mérkőzések
Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Új korszak kezdődik a Fradi futballcsapatánál, délben jön a bejelentés

Első nyári edzőtáborán máris túl van a 2024/2025-ös idényre készülő Ferencváros férfi-labdarúgócsapata, amely hétfőn bejelentésre készül: ekkor ismerheti meg a nagyközönség a magyar bajnokcsapat legújabb mezét. Ennek különlegessége, hogy 21 év után először nem az eddigi gyártó készítette.

2024. 07. 01. 10:25
FTC-Kisvárda
Az új idénytől új mezben láthatják majd a szurkolók a Ferencvárost. Fotó: Polyák Attila
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mostantól a Fradiban minden Macron! – üzente az FTC elnöke, Kubatov Gábor még pénteken, amikor a Ferencvárosi Torna Club hivatalosan is bejelentette, hogy a jövőben a klub minden csapata és sportolója az olasz sportszergyártó, a Macron sportruházatait viseli majd. A szurkolók körében nagy várakozás előzi meg a futballcsapat új mezeinek megérkezését, ennek az ideje hétfő délben jön el.

 

A szurkolók találgatnak: milyen lesz az új mez?

Hogy mekkora izgalomban tartja a fradistákat, hogy az együttes lecseréli az eddig használt szerelését, azt jól szemlélteti, hogy a 2003 és 2024 között az amerikai Nike termékeit használó gárda első Macron-meze kapcsán a legnépszerűbb szurkolói oldalon, az ulloi129.hu-n külön „kibeszélő” indult hétfőn a témában. Ott szép számmal osztják meg vágyaikat, kívánságaikat a lelkes szurkolók.

Délben lehull a lepel.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.