Ez sem elég? A Lokomotiv Moszkva mesés ajánlatot tett Marquinhosért a Fradinak

Egy ideje folyamatosan jönnek a hírek arról, vajon a Ferencváros egyik legjobbja, a brazil támadó, Marquinhos hol folytatja a pályafutását. Nos, a játékosért Oroszországból jelentkeztek be, de a Lokomotiv Moszkva ajánlata nagyon messze van a Fradi által elképzelt ártól.

2024. 07. 14. 11:03
Fotó: Fradi.hu/Molnár Ádám
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Lassan nem telik el nap anélkül, hogy valamelyik külföldi csapat ne tegyen ajánlatot a Ferencváros brazil játékosáért. Az előző szezonban hét gólt szerző és tíz gólpasszt adó Marquinhosért volt már érdeklődés Mexikóból, Szaúd-Arábiából, ám újabban a legpatinásabb orosz klubok állnak érte sorba. A Championat nevű orosz oldal klubközeli forrásokból úgy értesült, hogy az orosz bajnokság előző szezonjában a 4. helyen végző Lokomotiv Moszkva kevesebb mint hárommillió euróért vinné a Ferencváros brazil labdarúgóját, aki jelenleg a csapat ausztriai edzőtáborában készül az előtte álló szezonra.

Marquinhos jelenleg a csapat edzőtáborában készül, és várja, mi lesz a sorsa (Fotó: fradi.hu)

Jurij Nagornyik, a Lokomotiv igazgatótanácsának elnöke a portálnak adott interjújában kijelentette, nem kizárt a Ferencváros szélsőjének a Lokomotívhoz való csatlakozása, ugyanis ajánlatot tettek a játékosért a zöld-fehéreknek.

– Valóban ajánlatot tettünk a Ferencvárosnak, az egyeztetés folyamatban van. Nem titok, összesen 2,8 millió eurót ajánlottunk a játékosért. Ha lesz valamilyen új információ az átigazolással kapcsolatban, be fogjuk jelenteni” – állította Nagornyik. 

Ugyanakkor egyáltalán nem biztos, hogy ennyiért létrejön az üzlet. Egyrészt a Transfermarkt portálon közölt információk szerint a brazil labdarúgó piaci értéke négymillió euró, másrészt a Ferencváros minimum ötmillió eurót szeretne kapni egyik legjobbjáért.

Dejan Sztankovics már lemondott korábbi játékosáról

Korábban a Szpartak Moszkva és a Dinamo Moszkva neve is felmerült Marquinhosszal kapcsolatban, ám orosz sajtóhírek szerint Dejan Sztankovics csapata, a Szpartak Moszkva már nem akarja Marquinhost, de a harmadik fővárosi klub, a Dinamo még képben lehet. 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.