Szeretne angol szövetségi kapitány lenni? Semmi akadálya, pályázzon!

Különös módját választotta az angol szövetség annak, hogy megtalálja az Európa-bajnokságon szerzett ezüstérem után lemondott szövetségi kapitány, Gareth Southgate utódját. Az FA klasszikus álláshirdetést tett közzé a hivatalos honlapján, amelyre bárki jelentkezhet, aki megfelel a feltételeknek. Hogy milyen feltételeknek kell megfelelni? Ebben segítünk, ha esetleg pályázni akarna, és elvezetné Harry Kane-t és társait a 2026-os világbajnokságra.

2024. 07. 20. 13:47
Gareth Southgate csal elsétálhatott az Európa-bajnoknak járó serleg mellett, és elhagyta az angol válogatott kispadját. Fotó: AFP/JAVIER SORIANO
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bár maradhatott volna, Gareth Southgate távozott, nem maradt az angol válogatott szövetségi kapitánya. A múlt hét végén lezárult Európa-bajnokságon sokan és sokat bírálták, ám a csapata végül ezüstérmes lett, és megvolt a lehetősége, hogy folytassa a munkáját, ám ő végül másként döntött. Azóta a sajtó folyamatosan találgatja, ki lehet az utódja, bedobták többek között Lee Carsley, Eddie Howe, Josep Guradiola, Jürgen Klopp, Maurizio Pochettino, Graham Potter és Thomas Tuchel nevét is, ám ez valóban nem több puszta találgatásnál.

Fotó: MTI/EPA/Friedemann Vogel

Az angol szövetség pedig meglehetősen szokatlan lépéssel tágítja a lehetőségeit, lényegében bárki pályázhat az angol válogatott kispadjára, aki kedvet érez hozzá és megfelel a megszabott feltételeknek. Az FA ugyanis a hivatalos honlapján szabályos álláshirdetést tett közzé. A Magyar Nemzet segít neki, íme, itt olvasható a hirdetés szövege, hátha egy ambíciózus honfitársunknak kedve szottyan ehhez a munkához.

Anglia férfi-labdarúgócsapatának szövetségi kapitánya (NFCSGP0377)
Munkavégzés helye: National Football Center, St. George Park
Jelentkezési határidő: 2024. augusztus 2.

Jelenleg egy célzott keresést folytatunk az angol válogatott következő szövetségi kapitányának kinevezésére. Tervezési folyamatunkban már számos jelöltet meghatároztunk, de ezen túlmenően elkötelezettek vagyunk a nyílt toborzás mellett, és kíváncsiak vagyunk további olyan személyekre, akik megfelelnek az alábbi kritériumoknak:

 

Feladatok:
– Anglia felnőtt férfi-labdarúgóválogatottjának vezetése, fejlesztése, hogy megnyerjen egy nagy tornát, és folyamatosan a világ legjobb csapatai között szerepeljen.

– Egy világszínvonalú, multidiszciplináris technikai csapatnak az inspiráló vezetése a St. George Parkban található bázison.
– Erős kapcsolatok kialakítása, fejlesztése azokkal a klubokkal, amelyek angol játékosokat alkalmaznak.

Az ideális jelölt:
– UEFA pro-licenccel rendelkezik.
– Megfelelő tapasztalattal rendelkezik az angol futballban és jelentős eredményeket ért el a Premier League-ben és/vagy nemzetközi porondon.
– Olyan vezető, aki érti és élvezi a nemzetközi futballkörnyezetet.
– Van tapasztalata angol játékosok kiválasztásában, irányításában, fejlesztésében.
– Rugalmasan viszonyul a magas elvárásokhoz és a nagy nyilvánosságot kapó szerephez.
– Pozitív csapatkultúrát és környezetet teremt.
– Erős, feddhetetlen személyiség, aki megérti és felvállalja az angol felnőttválogatott szövetségi kapitányának nemzetet inspiráló szerepét.


Hitvallásunk:

– Törj a csúcsra!
– Dolgozz egységben!
– Értékeld a különbözőséget!


Ha szeretne jelentkezni és megfelel a fenti feltételeknek, kérjük tegye meg e-mailben, a [email protected] címen. Ez egy privát cím, és ha minden feltételnek megfelel, választ fog kapni. Az FA az egyenlőséget, a sokszínűséget és a befogadást hirdeti, és mindenki jelentkezését várjuk, aki megfelel a kritériumoknak. Ha bármilyen kikötése van a toborzási vagy interjúfolyamattal kapcsolatban, kérjük részletezze kísérőlevelében. 

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.