Tovább íródik a Real Madrid és Luka Modric különleges sikertörténete

Az új idényt is a Real Madrid labdarúgójaként kezdheti meg Luka Modric, aki egy évvel, a 2024/2025-ös szezon végéig meghosszabbította szerződését a spanyol bajnok és a BL-győztes Real Madrid együttesével.

2024. 07. 17. 20:18
Luka Modric hatodszor nyerte meg a Bajnokok Ligáját
Luka Modric eddig hatodszor nyerte meg a Bajnokok Ligáját a Real Madriddal. Fotó: AFP/INA FASSBENDER
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 38 éves Modric maradása azok után nem számít óriási meglepetésnek, hogy a horvát játékos az idei BL-döntő után már utalt rá, hogy még egy évvel megnyújtaná madridi pályafutását.

Modric és Ancelotti egyébként jól kijönnek egymással
Luka Modric és edzője, Carlo Ancelotti. Folytatódhat a közös munka. Fotó: AFP/NurPhoto/Jose Breton

 

Minden idők legeredményesebbje

Modric korábban Horvátországban, illetve Boszniában is futballozott, a Dinamo Zagreb együttesétől szerződtette az angol élvonalbeli Tottenham 2008-ban. Négy, Angliában töltött év után, 2012-ben igazolta le a Real Madrid, azóta pedig rengeteg sikernek volt részese: az évek alatt az aranylabdás futballista lett minden idők legeredményesebb játékosa a Real Madridnál, odaszerződése óta ugyanis a többi között hat BL-sikert és négy spanyol bajnokságot is ünnepelhetett, összességében pedig nem kevesebb, mint 26 kupát emelhetett a magasba Real-játékosként.

– Szeretnék örökké játszani, de várhatóan eljön az a pillanat, amikor szögre kell akasztanom a cipőt. Folytatom tovább, de azt még nem tudom, hogy meddig

– közölte a 178-szoros horvát válogatott Luka Modric.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.