Cristiano Ronaldo is felfigyelhetett a magyar válogatott futballistára

Remek teljesítményt nyújtott a magyar labdarúgó-válogatott egyik kapusa, Szappanos Péter a második meccsén Szaúd-Arábiában. Olyannyira, hogy be is választották a liga álomcsapatába az adott fordulóban, így Cristiano Ronaldo is a csapattársa lett az álomtizenegyben.

2024. 08. 31. 15:20
Vinícius annyit tehetne zsebre, mint Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo jól érzi magát az al-Nasszr csapatában, és ha rajta múlik, már nem akar klubot váltani. Fotó: AFP
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szappanos Péter a múlt héten igazolt Paksról a szaúdi al-Fateh csapatába, és már a második ottani meccsén nagyszerűen védett. A magyar válogatott kapus kapott gól nélkül hozta le a mérkőzést az al-Ahli ellen, amelynél olyan sztárok játszottak, mint például a brazil Roberto Firmino, az algériai Riyad Mahrez, az elefántcsontparti Franck Kessié vagy a szenegáli Edouard Mendy, az al-Fateh pedig 1-0-ra győzött. A statisztikák szerint Szappanos volt a mezőny egyik legjobbja, ötször is védett, négyszer ráadásul a tizenhatoson belülről érkező kísérletet hárított.

Ennek fényében nem meglepetés, hogy bekerült a liga álomcsapatába a fordulóban, méghozzá olyan sztárok közé, mint Cristiano Ronaldo, Aleksandar Mitrovics, Anderson Talisca vagy Nacho Fernández.

Íme a forduló álomcsapata:

Szappanos Péter és Cristiano Ronaldo is az álomcsapatban. Fotó: Instagram / 365scoresarabic

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.