Sallai Roland varázslatán ámul a Bundesliga + videó

Miközben arról szólnak a hírek, hogy Sallai Roland távozhat a Freiburg csapatából és elhagyhatja a német labdarúgó-bajnokságot, a Bundesliga hivatalos közösségi oldala a magyar támadóról tett közzé egy kihívásvideót. Sallai hibátlanul teljesítette a trükkös feladatot, majd arra kérte a készítőket, hogy ezt posztolják ki. Meg is tették, mutatjuk!

2024. 08. 27. 15:14
SALLAI Roland
Sallai Roland már nem a Freiburg játékosa Fotó: MTI/EPA/Szilágyi Anna
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Bundesliga hivatalos felületein időről időre megjelennek vicces, trükkös kihívások a bajnokság sztárjaival, és most a magyar válogatott erőssége, Sallai Roland is sorra került egy ilyen játékban. Négy egymás mögé helyezett kiskapuba kellett belőnie a labdát. Sallai hibátlanul teljesített, a Bundesliga hivatalos oldala pedig csak annyit fűzött a vele készült videóhoz, hogy ez a jelek szerint „túl könnyű” kihívás volt neki.

Mi lesz Sallai Roland sorsa?

Napok óta arról szólnak a hírek, hogy Sallai Roland a nyáron elhagyhatja a Bundesligát, ahol 2018 óta a Freiburg játékosa. A nyári Eb után extra pihenőt kapva, késve kezdte meg a felkészülést, csapata első tétmeccsén a szezonban nem lépett pályára a Német Kupában, a Bundesliga múlt hétvégi első fordulójában pedig csereként kapott bő negyedórát a Stuttgart ellen (3-1). Mivel a szerződése jövő nyáron lejár, a klub most kaphatna érte pénzt, a 27 éves támadó pedig nem zárkózik el az új kaland elől. 

A legfrissebb hírek szerint az angol másodosztályban szereplő Leeds United és egy francia élvonalbeli klub érdeklődik iránta. A Sallai-ügynek a napokban el kell dőlnie, ugyanis Németországban, Angliában és Franciaországban egyaránt augusztus 30-án zárul az átigazolási időszak.

Eközben a magyar válogatott szövetségi kapitánya, Marco Rossi behívta a válogatott keretébe Sallait, a szeptemberi Nemzetek Ligája-meccsekre. 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.