Kirúgta edzőjét az al-Naszr, Cristiano Ronaldo egyből reagált

Három forduló után egy győzelemmel és két döntetlennel mindössze hetedik helyen áll a szaúdi bajnokságban az al-Naszr futballcsapata, amelyet Cristiano Ronaldo is erősít. A gyenge rajt Luís Castro vezetőedző állásába került, az ötszörös aranylabdás portugál sztár pedig rögtön reagált a menesztés hírére.

2024. 09. 17. 20:17
Cristiano Ronaldo Al Nasszr Mancheseter United Erik ten Hag
Cristiano Ronaldo a Manchester United csapatától szerződött Szaúd-Arábiába Fotó: AFP
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az al-Naszr elvesztette az al-Ahli elleni szaúdi Szuperkupát, és az sem jó mérleg, hogy a bajnokságban három forduló alatt csak egy győzelmet aratott, legutóbb pedig az iraki al-Sorta vendégeként játszott sovány, 1-1-es döntetlent az ázsiai Bajnokok Ligájában. Mindezek után jelentette be a klub, hogy elbocsátotta Luís Castro vezetőedzőt.

A portugál irányításával 54 meccsen mérkőzésenként 2,17 pontot átlagolt az al-Naszr, ami egészen jó, de a célokat így sem érte el, hiszen a bajnoki cím helyett csak az ezüst jött össze legutóbb az al-Hilal mögött a bajnokságban, most pedig a gyengébb idényrajt után nem kapott több esélyt a 63 éves edző.

Cristiano Ronaldo a közösségi oldalán reagált honfitársa kirúgására, egy vidám, közös lépet töltött fel az edzővel, amihez a következőt írta: „Köszönet mindenért!”

Ezzel a képpel búcsúzott edzőjétől Ronaldo Forrás: Instagram/Cristiano Ronaldo

Sajtóhírek szerint az al-Naszr a legutóbb az AC Milant irányító Stefano Piolit szemelte ki új edzőjének. Amióta Ronaldo a csapatnál van, Castro volt a harmadik edzője az al-Naszr élén Rudi Garcia és az ideiglenesen kinevezett Dinko Jelicic után.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.