Dibusz Gulácsiról beszélt, szerinte ez hiányzik a játékból

A magyar válogatott kedden 0-0-s döntetlent játszott Bosznia-Hercegovinával a Nemzetek Ligája A divíziójának 3. csoportjában. A lefújás után a kapuba visszatérő Dibusz Dénes elárulta, ő hogyan látta, emellett posztriválisáról, Gulácsi Péterről is beszélt.

2024. 09. 11. 0:12
20240910__MI_174
Fotó: Mirkó István
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Dibusz Dénes június eleje óta először védte a magyar válogatott kapuját, a szombati, Németország elleni 5-0-s vereség után Marco Rossi a bosnyákok ellen a Ferencváros játékosát választotta Gulácsi Péter helyett. Dibusz a visszatérésének örült, győzelmet viszont nem ünnepelhetett kedd este a Nemzetek Ligájában, mivel a mienk csak 0-0-s döntetlent értek el a Puskás Arénában.

A lefújást követően a 33 éves kapus Gulácsi helyzetéről is beszélt, aki nehéz napokon van túl. 

– Rosszul éltem meg a németek elleni meccset – az ember átérzi, amikor a kapustársa kiszolgáltatott helyzetben van, öt gólt kap, a csapat pedig beleszalad egy ilyen vereségbe. Ezt nagyon nehéz feldolgozni, túltenni magát rajta az embernek, hiszen az elmúlt években szerencsére nem voltunk ehhez hozzászokva. Sajnos ez egy ilyen találkozó volt, levontuk a tanulságokat. Bíztunk abban, hogy az Eb után máshogy haladunk majd tovább, de a kezdés nem úgy sikerült, ahogy szerettük volna – nyilatkozta Dibusz, aki szerint kedden csak a gól hiányzott a magyar válogatott játékából, ugyanakkor talán ezúttal nem az eredmény volt a legfontosabb.

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.