Bizarr nyilatkozat, a PSG edzője ezzel kivívhatja az anyák haragját

Nyögvenyelős győzelmet aratott a Paris Saint-German a Bajnokok Ligája első fordulójában szerda este, amikor a sorozatban újonc Girona csapatát csak egy 90. percben ajándékba kapott góllal tudta legyőzni hazai pályán. A PSG edzője, Luis Enrique bizarr hasonlattal jellemezte a spanyolok legyőzését, amivel még kivívhatja az anyák haragját.

2024. 09. 19. 11:29
A PSG edzője, Luis Enrique bizarr nyilatkozatot tett, a szüléshez hasonlította a Girona legyőzését a BL-ben. Forrás: Facebook / PSG
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mint beszámoltunk róla, a PSG 1-0-s győzelméhez kellett a Girona kapusának óriási potyája, a kezei és a lábai között is elcsúszott a labda a 90. percben, s végül róla pattant a kapuba, így öngólt vétett. Ha ez nincs, a PSG nem tud nyerni odahaza a BL-ben. Luis Enrique, a párizsiak spanyol edzője emiatt is nehéznek ítélte a győzelmet, és a nyilatkozatában ezt kihangsúlyozandó bizarr, szerencsétlen hasonlattal élt.

A PSG Mendes középre lőtt labdája után szerezte meg a győztes gólt a Girona ellen a BL-ben (Forrás: Facebook / PSG)

– Fölényben játszottunk, de a Girona megszédített minket – fogalmazott Luis Enrique, a PSG edzője. – Félidőben arról beszéltünk, hogy ha nem nyomjuk meg a meccset, szenvedni fogunk. Muszáj volt győznünk, és nagyon nehéz volt. Olyannyira, hogy azt mondtam a Girona edzőjének, rosszabb volt, mint egy szülés, minden tisztelem mellett.

Luis Enrique feltételezhetően vicces akart lenni, de férfiként a szüléshez hasonlítani, sőt annál rosszabbnak nevezni egy Bajnokok Ligája-meccs megnyerésének a nehézségét, nem biztos, hogy szerencsés vagy jó pont a legtöbb anya szemében.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.