Eldőlt Vancsa Zalán jövője, megvan a következő klubja

Vancsa Zalán a belga élvonalbeli KAA Gent futballistájaként folytatja pályafutását – erősítették meg szerdán. A 19 éves támadó kölcsönbe került Gentbe, új együttese azonban vételi opcióval rendelkezik majd.

2024. 09. 04. 19:15
Vancsa Zalán kék-fehérben folytatja. Forrás: facebook.com/kaagent
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Korábbi cikkünkben már utaltunk rá, hogy szerda este érkezhet a hivatalos bejelentés Vancsa Zalán és leendő klubja, a belga élvonalban szereplő KAA Gent részéről. A megállapodás megköttetett, kevéssel 19 óra előtt hivatalossá vált, hogy a 19 esztendős játékos elhagyja a másodosztályú Lommelt, és valóban Gentbe igazolt.

 

„Ez a tökéletes lépés”

A kétszeres felnőttválogatott Vancsa egyelőre kölcsönbe került a Genthez, de sajtóhírek szerint a klub 5,5 millió euróért végleg megvásárolhatja a futballista játékjogát.

– Mióta Belgiumban vagyok, a KAA Gent mindig különös figyelemmel követett. Nagyon boldog vagyok, hogy itt lehetek, számomra ez a tökéletes lépés. Alig várom, hogy pályára léphessek

 – nyilatkozta a támadó a Gent hivatalos honlapjának.

Vancsa az előző szezont a belga másodosztályban töltötte, a Lommel színeiben 33 tétmeccsen 13 gólt szerzett, emellett öt gólpasszt is kiosztott. 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.