Meghalt Gazdag Dániel csapattársa, gyászol a magyar válogatott futballista

Mindössze 25 éves korában elhunyt az amerikai kapus, Holden Trent, aki a Philadelphia Union futballistája, így Gazdag Dániel csapattársa volt az MLS-ben. A magyar válogatott támadó a közösségi oldalán reagált a tragédiára.

2024. 10. 27. 8:09
Ritkán fordul vele elő, de Gazdag Dániel most kihagyta a büntetőjét
Gazdag Dániel Forrás: twitter.com/PhilaUnion
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Philadelphia Union lemaradt az MLS rájátszásáról, de az emiatt érzett keserűség most eltörpül amellett, hogy tragikusan fiatalon elhunyt a csapat egyik játékosa. Az amerikai klub magyar idő szerint szombat este tette közzé a szomorú hírt, miszerint 25 éves korában elhunyt Holden Trent.

„Remek játékos és kitartó focista volt, de ami ennél is fontosabb, hogy gondoskodó fiú, testvér, vőlegény és csapattárs, aki maga körül mindenkire jó hatással volt. Példaértékű volt az eltökéltsége, az odaadása és a kitartása, mindannyiunknak nagyon fog hiányozni. Legőszintébb együttérzésünket fejezzük ki a családja, a menyasszonya és a barátai felé” – olvasható a klub közleménye.

Gazadag Dániel: Felfoghatatlan

„Felfoghatatlan” – így reagált Gazdag Dániel a csapattársa elvesztésére a közösségi oldalán. A Philadelphia Union magyar gólrekordere egy fekete-fehér képet osztott meg Holden Trentről, amihez ezt az egyetlen, fájdalmas szót fűzte.

Gazdag Dániel gyászol (Forrás: Instagram)

Holden Trent alapvetően a tartalékcsapat kapusa volt, és már csütörtökön tudni lehetett, hogy baj van, hiszen az intenzív osztályra került. A halálhírét szombaton erősítették meg.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.