Juhász Dorka nagyon szomorú lehet a WNBA-döntő utolsó meccse után + videó

A New York Liberty nyerte meg 3-2-es összesítéssel az észak-amerikai női kosárlabda-bajnokság (WNBA) döntőjét, miután a finálé mindent eldöntő ötödik összecsapásán közép-európai idő szerint ma hajnalban hazai pályán hosszabbítás után 67-62-re győzött a Minnesota Lynx ellen. A nagy csatában vesztes vendégeknél Juhász Dorka is pályán volt.

2024. 10. 21. 6:52
A New York Liberty nyrte meg a WNBA-t Forrás: X/ESPN
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A New York Liberty először lett a WNBA bajnoka azután, hogy öt döntőt elveszített. Így hatalmas volt az öröm a házigazdánál, Frank Sinatra „New York, New York” című dalára ünnepeltek. 

A New York Liberty lett a WNBA bajnoka
A New York Liberty lett a WNBA bajnoka Fotó: X/WNBA

 

Juhász Dorka is pályán volt a döntő utolsó felvonásán

A Liberty a döntő ötödik meccsét hosszabbítás után 67-62-re nyerte meg a Minnesota Lynx ellen, amelyben a magyar válogatott Juhász Dorka 9:05 percet játszott. Egyszer dobott kosárra, a hárompontos kísérlete nem ment be, leszedett egy támadólepattanót és volt egy gólpassza.  A New York Libertyben Jonquel Jones 17, Betnijah Laney-Hamilton, Breanna Stewart és Nyara Sabally egyaránt 13 pontot szerzett, a  Minnesota Lynxben Napheesa Collier 22, Kayla McBride 21 pontot jegyzett, más viszont nem jutott tíz pont fölé, mi több, hat pont fölé sem.  

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.