Kispapaként lett norvég gólrekorder Erling Haaland

Többszörösen volt jó napja csütörtök este a norvégok gólgépének, Erling Haalandnak. Egyrészt a Nemzetek Ligájában a szlovénoknak kétszer betaláló csatár a norvég válogatott gólrekordere lett 36 találkozón szerzett 34 góljával. Másrészt kiderült, hogy a Manchester City 24 éves csatára és barátnője, a szintén focista Isabel Haugseng Johansen gyermeket vár.

2024. 10. 11. 9:53
Erling Haaland így hozta a világ tudomására, hogy gyermeke lesz Fotó: Instagram/Erling Haaland
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Úgy tűnik, Erling Haaland nem tud és vélhetően nem is akar leállni. Az idei Premier League szezonban már tíz gólnál jár a Manchester City 24 éves csatára, aki természetesen a norvég válogatott színeiben sem marad adós a találatokkal. Az északi válogatott a Nemzetek Ligája B divíziójában Szlovéniát fogadta, és Haaland ezen a találkozón is folytatta a gólgyártást. A csatár kétszer talált be a szlovénok kapujába – a 7. percben egy kipattanót értékesített, majd a második félidőben egy gólpassz mellett ismét betalált –, és ezzel a norvég válogatott gólrekordere lett 36 találkozón szerzett 34 góljával. Az eddigi csúcstartó Jörgen Juve – aki 91 éve állt a lista élére – pályafutása során 33 gólt lőtt a válogatottban.

Az este azonban nem csak emiatt lett emlékezetes Haalanddal kapcsolatban, ugyanis a norvég gólgép kitett egy fotót a közösségi oldalára, melyen a labdát a meze alá rejtve az ujját szopta – ez pedig annyit jelent, hogy a csatárnak és gyönyörű barátnőjének rövidesen gyermeke születik. A szépséges Isabel Haugseng Johansen egyébként szintén focista, a norvég Bryne FK csapatának igazolt játékosa, igaz, amikor komolyra fordult a két fiatal kapcsolata, követte Haalandot Manchesterbe.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.