Kerkez húzóemberként segítette győzelemhez csapatát

Kerkez Milos ezúttal is remekül játszott, a Bournemouth pedig 3–1-re nyert a Southampton elleni rangadón a Premier League 6. fordulójában. A magyar válogatott játékos csapata ezzel a győzelemmel feljött a bajnoki tabella 11. helyére.

2024. 10. 01. 7:41
Kerkez Milos meddig viseli a Bournemouth mezét?
Kerkez Milos meddig viseli a Bournemouth mezét? Fotó: Fotó: Europress/AFP
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem véletlen, hogy egyre több klub érdeklődik Kerkez Milos iránt, aki a játékával igazolja, immár képes lenne akár egy topklub színeiben is helytállni a Premier League-ben. Továbbra is élénken érdeklődik a magyar válogatott játékosa iránt az egyre mélyebbre süllyedő Manchester United – jelenleg már csak a 13. a bajnokságban –, illetve Szoboszlai Dominik csapata, a tabella élén álló Liverpool. Kerkez ugyanis remek játékkal járult ahhoz hozzá, hogy a Bournemouth simán, 3-1-re legyőzte a Southamptont.

Evanilson megszerezte első gólját a Premier League-ben (Forrás: X/Bournemouth)

A találkozó ezúttal is izgalmas összecsapást hozott a két déli város, a Bournemouth és a Southampton között a Vitality Stadionban. A találkozót elsősorban a hazaiak remekül játszó csatárai döntötték el: Evanilson megszerezte első PL-gólját a csapatban, Dango Outtara és Antoine Semenyo pedig már az első félidőben eldöntötte a mérkőzést, így a Bournemouth 3-0-s előnnyel mehetett az öltözőbe. Ugyan a vendégek Taylor Harwood-Bellis révén a második félidőben szépítettek, Kerkezék biztosan nyerték meg a számukra nagyon fontos déli rangadót, és ezzel a sikerrel feljöttek a bajnoki tabella 11. helyére.

A magyar válogatott hátvéd, Kerkez Milos kezdőként kapott lehetőséget a hazaiaknál, és végig a pályán volt. A magyar válogatott játékosa egy kezdeti bizonytalanságtól eltekintve, ismét nagyszerű játékkal hívta fel magára a figyelmet. 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.