Szoboszlai egy csapatba terelte Marco Rossit és Dzsudzsák Balázst

Majd egy nappal a nagy bejelentés után is özönlenek a kommentek és kedvelések Szoboszlai Dominik bejelentésére, miszerint eljegyezte Buzsik Borkát. Marco Rossi csak emodzsikkal gratulált, Dzsudzsák Balázs viszont vagányra vette a figurát.

2024. 10. 17. 15:54
Szoboszlai Dominik gólöröme Fotó: X/Liverpool FC
Szoboszlai Dominiknak nagyszerű napjai vannak. Forrás: X/Liverpool FC
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A félmillióhoz közelít a kedvelések száma Szoboszlai Dominik és Buzsik Borka eljegyzésének hírére. A kommentelők között van, aki beéri emodzsikkal, így tett Marco Rossi is, aki egy szívecskét és tapsjelet biggyesztett a bejegyzéshez.

„Bravo Tes” – Dzudzsák Balázs lazán így gratulált. Dzsudzsák amúgy sokáig a legnépszerűbb magyar sportoló volt az Instagramon 1,7 millió követővel, de Szoboszlai már rég lepipálta őt, jelenleg 2,6 milliónál tart, de ezt a számot a nagy bejelentés nyilván megdobja.

A magyar válogatott játékosai közül gratulált Botka Endre és Csoboth Kevin is, és persze sok külföldi híresség is örömét fejezte ki a hír hallatán, így például Erling Haaland, a Manchester City sztárja, akivel Szoboszlai anno együtt futballozott Salzburgban, Trent Alexander-Arnold, akivel Szoboszlai a legjobban jön ki Liverpoolban, Dani Olmo, akivel az RB Leipzignál voltak csapattársak. 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.