A Real mellett eljön a Bayern és a Flamengo is

Magyar Nemzet
2019. 05. 16. 16:36
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tavalyhoz hasonlóan idén is nyolc csapat vesz részt a Puskás–Suzuki Kupa U17-es labdarúgótornán, amelyet 12. alkalommal rendeznek meg június 6–10-én Felcsúton. Az eseményt felvezető szerdai sajtótájékoztatón Mészáros Lőrinc, a Puskás Akadémia kuratóriumi elnöke elmondta, az európai topklubok utánpótláscsapatai mellett a brazil Flamengo újra elfogadta a meghívásukat. Hozzátette, reméli, hogy végre a felcsúti akadémia meg tudja nyerni a tornát, mert eddig ezüstérem a legjobb szereplésük. A résztvevőket két csoportba sorsolták. A csoport: Puskás Akadémia, Bayern München, Eszék, Panathinaikosz; B csoport: Budapest Honvéd, Real Madrid, Hagi Akadémia, Flamengo. A mérkőzések kétszer harmincpercesek lesznek, a csoportban megszerzett helyezések alapján az utolsó napon helyosztókat rendeznek a hetedik, az ötödik, a harmadik és az első helyért.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.