Conor McGregor brutális sérülést szenvedett + videó

Egy rossz lépés után eltört Conor McGregor bokája a Dustin Poirier elleni UFC 264-csúcsmeccsen Las Vegasban, magyar idő szerint vasárnap hajnalban. A megsérülő ír ketrecharcosra vérszagot fogó pitbullként vetette rá magát ellenfele, s Poirier győzelmével véget is ért a meccs rögtön az első menetben. McGregor egyre inkább hullócsillagnak tűnik.

Magyar Nemzet
2021. 07. 11. 9:24
UFC 264: Poirier v McGregor 3
LAS VEGAS, NEVADA - JULY 10: Conor McGregor of Ireland (L) attempts a kick against Dustin Poirier in the first round in their lightweight bout during UFC 264: Poirier v McGregor 3 at T-Mobile Arena on July 10, 2021 in Las Vegas, Nevada. Stacy Revere/Getty Images/AFP (Photo by Stacy Revere / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP) Fotó: Stacy Revere / GETTY IMAGES/AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

 

Nem volt túl szép látvány, ahogy bokája kifordult, aztán Dustin Poirier rávetette magát, és addig püfölte, amíg a mérkőzésvezető közbe nem lépett. Eltört az ír fenegyerek bokája, nem tudta folytatni a meccset, így Poirier gyors győzelmével ért véget a UFC 264 rangadója.

Egyébiránt nem volt érdemtelen az amerikai sikere, hiszen az első menet második felétől egyértelműen ő uralta az eseményeket a ketrecben, földre is vitte McGregort, akinek a sérülése kis túlzással még mentséget is jelenthet a vereségre.

Idén ez volt a második egymás elleni találkozójuk, januárban is Poirier nyert, akkor is technikai KO-val, csak akkor a második menetben léptették le McGregort egy kemény ütés után. Összességében harmadszor küzdöttek egymás ellen, a 2014-es első csatájukat még az ír nyerte meg, aki épp úton volt a csúcs felé, a rá következő évben szerezte meg az első bajnoki címét a UFC-ben.

Az elmúlt években azonban már egyértelműen a lejtőn van Conor McGregor, akinek valahol a Floyd Mayweather elleni hírhedt bokszmeccse környékén tört meg a karrierje. Előtte ő volt a UFC legnagyobb sztárja, ő volt a sorozat történetében az első, aki egyszerre két különböző súlycsoport bajnoki címét birtokolta. Aztán Mayweather simán elverte a ringben, majd a ketrecbe visszatérve az apja halála miatt azóta visszavonult Habib Nurmagomedov mért rá csúnya vereséget a UFC-ben 2018-ban.

Conor McGregor ezután hosszú szünetet tartott, 2020-ban egy könnyű győzelemmel tért vissza, azóta viszont a Poirier-től elszenvedett két idei vereség szerepel csupán az eredménylistáján. Mindenesetre nem úgy tűnt, hogy az ír hullócsillagnak szándékában állna feladni, még a ketrecben közölte, hogy ennek a meccsnek nincs vége.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.