Kétszer is legyőzte a horvátokat az U17-es labdarúgó vb-re készülő válogatott

2019. 09. 26. 20:41
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az októberi, brazíliai U17-es labdarúgó-világbajnokságra készülő magyar válogatott kedden és csütörtökön is legyőzte a horvát csapatot.

A magyar szövetség honlapjának beszámolója szerint Preisinger Sándor szövetségi edző csapata egész héten Csáktornyán edzőtáborozott, ahol kétszer is megmérkőzött a házigazdákkal: előbb 4-1-es, majd 2-1-es magyar győzelem született.

Az együttesnek ezek voltak az utolsó nemzetközi felkészülési mérkőzései az október 26-án rajtoló vb előtt, amelyen sorrendben Nigéria, Ausztrália és Ecuador ellen lép pályára Goianiában.

A brazíliai tornán 24 csapat vesz részt, a négyes csoportokból az első kettő mellett a négy legjobb harmadik jut a nyolcaddöntőbe, onnantól kieséses rendszerben folytatódik a küzdelem.

A mieink májusban harcolták ki a részvételt azzal, hogy az írországi Európa-bajnokságon az ötödik helyen zártak.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.