Lőrincz Viktor győzött Rómában

A kötöttfogású Lőrincz Viktor négy ellenfelét legyőzve aranyérmet nyert szerdán Rómában a birkózók idei első nemzetközi rangsorversenyén.

Forrás: MTI2020. 01. 15. 23:41
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A magyar szövetség beszámolója szerint a Matteo Pellicone-viadalon a világbajnoki ezüst-, illetve bronzérmes, valamint Európa-bajnok és olimpiai ötödik helyezett magyar birkózó amerikai, kínai, török és indiai ellenfelét győzte le a 87 kilósok küzdelmében. A Honvéd versenyzője – egyedülálló bravúrral – 2018-tól sorozatban hat rangsorversenyt nyert meg.

Torba Erik a 63 kilósok között bronzérmes lett, miután ukrán és tajvani ellenfelét legyőzte, norvég és ecuadori birkózótól viszont kikapott.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.