Négy magyar válogatott birkózó elkapta a koronavírust

A magyar birkózóválogatott négy tagjának pozitív lett a koronavírustesztje, az érintettek minden járványügyi előírást betartva házi karanténba vonultak.

Magyar Nemzet
2020. 08. 27. 19:59
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szűkszavú közleményt adott ki csütörtök este a Magyar Birkózószövetség (MBSZ): „A magyar birkózóválogatott öt tagja a felkészülés szünetében, az augusztusi hosszú hétvégén közösen részt vett egy rendezvényen, amely után néhányuk koronavírusra utaló enyhe jeleket tapasztalt magán. A vizsgálat során négyük tesztje pozitív lett, ők minden járványügyi előírást betartva házi karanténba vonultak. A Magyar Birkózószövetség ennek ismeretében a teljes felnőtt-, junior- és kadetválogatott, valamint a hazánkban edzőtáborozó svájci csapat tagjain egyaránt elvégeztette a tesztet, amely mindenki esetében negatív lett. A felkészülés a vonatkozó szabályok szigorú betartásával folytatódik.”

Megkeresésünkre az MBSZ közölte, nem kívánják nyilvánosságra hozni, hogy kik az érintettek.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.