Sajtóhír: Ugyanazt a válogatott játékost akarja a Fradi és a Puskás Akadémia

Bulgária sajtóértesülések szerint továbbra is Magyarországon, de már más csapatban játszhat a jövő szezontól Galin Ivanov, a Haladás középpályása.

Forrás: sportal.bg2019. 05. 10. 17:19
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Többek között az egyik legismertebb bulgáriai sportportálnak számító sportal.bg is arról ír, hogy Galin Ivanovot kinézte magának a két magyar klub. Ivanov jelenleg a Haladás játékosa, a szombathelyiek a télen szerződtették a többszörös bolgár válogatottat. A 31 éves futballista jelenlegi klubja azonban komoly gondban van, a papírforma alapján ki fog esni az élvonalból (két fordulóval a pontvadászat vége előtt az utolsó helyen állnak, öt pontra a már bennmaradást érő legrosszabb pozíciótól), s így érthetően lecsapnának más klubok is az értékesebb játékosokra.

A támadó középpályás Ivanov 13 meccsen lépett pályára a Haladásban, s ezeken a találkozókon két gólt lőtt, teljesítményével pedig – a bolgár sajtóértesülések alapján legalábbis – a Puskás Akadémia és a Ferencváros figyelmét is felkeltette.

Ivanovval egyébként jelenleg is számolnak a bolgár válogatottban, ahol a márciusi Montenegró elleni Eb-selejtezőn pályára is lépett.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.