Szijjártó Péter szurkol Dzsudzsák Balázsnak

Hivatalos Facebook-oldalán reagált Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a Dzsudzsák Balázzsal készült interjúnkra, amelyben a debreceni labdarúgót a válogatottba való visszatérésének a lehetőségéről kérdeztük.

Magyar Nemzet
2021. 05. 05. 10:11
SZIJJÁRTÓ Péter
Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter beszél a Linde Gáz Magyarország Zrt. beruházásbejelentésén Budapesten, a Külgazdasági és Külügyminisztériumban Fotó: Balogh Zoltán Forrás: MTI/Balogh Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Reménykedünk” és „Hajrá, Balázs!” – írta cikkünkhöz Szijjártó Péter, aki tehát bízik abban, hogy visszatérhet a magyar válogatottba, amelynek így egyedüli pályára lépési csúcstartója lehetne. Jelenleg a 34 éves debreceni középpályás, aki legutóbb 2019-ben volt válogatott, 108 fellépéssel, Király Gáborral holtversenyben áll a ranglista élén.

Reménykedünk 👉109

Hajrá, Balázs!

Közzétette: Szijjártó Péter2021. május 4., kedd

 

a válogatott szövetségi kapitánya korábban úgy nyilatkozott, hogy a másodosztályból, ahol a DVSC színeiben Dzsudzsák jelenleg szerepel, szinte lehetetlen bekerülni a nemzeti csapatba, de azóta az együttes középpályásai közül több kulcsember szereplése kérdésessé vált, a debreceni játékos pedig a tavasszal egyre javuló formát mutat. Rossi csütörtökön hirdeti ki a nyári Európa-bajnokságra készülő bő keretének tagjait.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.