Újabb élőszereplős film készül Pán Péter történetéről

J. M. Barrie regényének újabb vászonra vitt változatának a címe Pán Péter és Wendy (angolul Peter Pan & Wendy) lesz, és ezúttal David Lowery és Toby Halbrooks készíti majd.

Forrás: MW2020. 09. 28. 22:16
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az új Pán Péter készítőinek választása nem aratott osztatlan sikert a rajongók körében.

A Disney pár hónappal ezelőtt jelentette be, újabb élőszereplős filmet forgatnak, ezúttal a Pán Pétert. Sohaország szereplői közül már több névről lerántották a leplet, Hook kapitányt Jude Law, Wendyt Ever Anderson, a főszereplőt pedig Alexander Molony játssza majd – írja a baon.hu.

Csingiling szerepére viszont most először egy színes bőrű színésznőt, Yara Shahidit választották, akit a Feketék fehéren című sorozatból ismerhetünk, de láthattuk már a Seholország, illetve A Nap is csillag című filmekben is – írja a hirado.hu.

A korábban bejelentett, A kis hableány szerepére választott szintén színes bőrű Halle Bailey estében is hasonló volt a közvélemény reakciója, de a Disney már a kezdetek óta vágyott arra, hogy az igazi klasszikus karakterek választásakor, ne csak fehér színészekre korlátozzák a főszereplő jelölteket.

J. M. Barrie regényének újabb vászonra vitt változatát, ezúttal David Lowery és Toby Halbrooks készíti majd, a címe pedig Pán Péter és Wendy (angolul Peter Pan & Wendy) lesz – derül ki a baon.hu cikkéből.

Korábbi cikkünkben már írtunk a népszerű történetről, melynek számos filmes változata készült. A skót szerző, J. M. Barrie 1860 májusában született, Pán Péter alakja elsőként pedig 1902-es regényében, a The Little White Birdben tűnt fel. A már jóval ismertebb darabot, a Peter Pan és Wendyt 1904. december 27-én játszották először, és Barrie 1911-ben formálta a színművet regénnyé.

Ez most a legnépszerűbb észak-amerikai mozi

Mint arról korábbi cikkünkben beszámoltunk, továbbra is Christopher Nolan sci-fi kémtörténete, a Warner Bros. filmstúdióban készült produkció, a Tenet vezeti az észak-amerikai mozis toplistát.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.