Superman is pályázik az új James Bond-film főszerepére.

Bár a pletykák szerint Tom Hardy a legnagyobb esélyes, ő nem adja fel. Henry Cavill nem adja fel és ringbe szállna James Bond szerepéért.

Forrás: MW2020. 10. 01. 13:04
null
Fotó: AFP Forrás: Alex Edelman
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A színész évekkel ezelőtt a Casino Royal meghallgatásán elesett a szereptől, de még mindig szívesen játszaná James Bond 007-es ügynököt – írja a hirado.hu.

Az NME cikke szerint Henry egy interjúban árulta el:

Még akármi lehet, de igen, szeretnék Bond bőrébe bújni, nagyon-nagyon izgalmas lenne. Ha Barbara Broccoli és Mike G. Wilson (producerek) szívesen dolgoznának velem, azonnal lecsapnék a lehetőségre.

Cavill az elmúlt években olyan sikerprodukciókban kápráztatta el a közönséget, mint a Witcher sorozat, amiben Ríviai Geraltot alakította, de ő formálja meg az utóbbi időben a DC szuperhős Supermant, legutóbb pedig Sherlock Holmes szerepében tűnt fel az Enola Holmes című filmben – fogalmaz a szoljon.hu.

Fotó: AFP / Alex Edelman

A jelenlegi állás szerint, Henrynek nem mással, mint Tom Hardyval kell versenybe szállnia a James Bond titkos ügynök öltönyéért, aki szintén áhítozik a szerep után, sőt a rajongók közül sokan már eldöntöttnek könyvelik el, hogy Hardy fogja legközelebb a martinit szürcsölgetni.

A készítők még nem árulták el, kire esett a választásuk, de az utolsó Daniel Craig-féle Bond film, a Nincs idő meghalni novemberi premierje után, már lehet számítani a nagy bejelentésre.

 

Olvassa el a legutóbbi meglepő eredménnyel zárult szerepválogatásról szóló cikkünket! Ezúttal J. M. Barrie regénye, Pán Péter története kerül új feldolgozásban a filmvászonra.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.