időjárás 6°C Gál 2021. October 16.
logo

Kiderült, mit őrizget olyan féltve Beyoncé a birtokán

Forrás: hirado.hu
2020.11.03. 19:44
Kiderült, mit őrizget olyan féltve Beyoncé a birtokán

Beyoncé a brit Vogue-nak adott interjújában elárulta, hogy több ezer méh lakik birtokán hatalmas méhkaptárakban, melyekből évente több száz üveg méz kerül spajzába – írja a hirado.hu.

Persze az, hogy Beyoncé és férje, Jay-Z otthona olyan akár egy erőd, nem meglepő, hiszen a szórakoztatóipar királynőjéről és királyáról beszélünk, akiktől egy besurranó tolvaj bizonyára több ékszert tudna lopni, mint egy plázából, azonban a díva nem csak ingóságait őrzi féltve.

Because, yes, @Beyonce has actual beehives at her house, and they make „hundreds of jars of honey.” ? https://t.co/Qxdu0WFI0d

— POPSUGAR (@POPSUGAR) November 1, 2020

Beyoncé amerikai énekesnõ Az oroszlánkirály (The Lion King) címû fotórealisztikus komputeranimációs film bemutatóján
Fotó: Etienne Laurent / MTI/EPA

Beyoncé a brit Vogue-nak adott interjújában elárulta, hogy több ezer méh lakik birtokán hatalmas méhkaptárakban, melyekből évente több száz üveg méz kerül spajzába, és vélhetően viszonteladásra jut belőle bőven.

„Tudom, hogy fura, de két méhkaptárunk is van. Igaziak! A lányaim, Rumi és Blue miatt kezdtem el méhészkedni, akik sok mindenre allergiásak és a méznek számtalan gyógyító tulajdonsága van.”

Nem hiába a Queen B becenév, Beyoncé most már tényleg méhkirálynő!

Harrison Ford közös emlékkel búcsúztatja Sean Conneryt

„Az apám volt… nem az életben… de az Indy 3-ban. Addig nem ismered az igazi örömöt, amíg valaki nem fizet neked azért, hogy elvidd Sean Conneryt egy pattogó orosz motorbicikli oldalkocsijában egy kanyargós, döcögős ösvényen, és közben nézheted őt zötykölődni. Istenem, annyira jó móka volt – ha a mennyben van, remélem vannak golfpályáik. Nyugodj békében, barátom!” – idézi a People magazin Harrison Ford búcsúszavait.

Tovább...