Esztergályos Cecíliát is beoltották a koronavírus elleni vakcinával

Egyre több hazai híresség tárja a nyilvánosság elé, hogy beadatta magának a koronavírus elleni vakcinát. Ezúttal Esztergályos Cecília mondta el véleményét.

Forrás: BORSONLINE.HU - MEDIAWORKS2021. 02. 28. 22:44
null
"Mindenről az jut eszembe, hogyan lehetne kifigurázni" Fotó: Bach Máté
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az elsők között regisztrált a koronavírus elleni védőoltásra a 78 éves Esztergályos Cecília, akinek teljesen mindegy volt, az elérhetőek közül melyik vakcinát kapja, csak oltsák be végre. A Família Kft. színésznője csütörtökön kapta meg az oltást.

„Megálljt kell parancsolnunk ennek a vírusnak és ez máshogy nem megy, mint oltással. Ez egy világháború, a világot meg kell menteni ettől a vírustól. A kínai természetgyógyászat harminc éve olyan népszerű volt itthon is, hogy emberek fél vagyonokat voltak képesek elkölteni egy akupunktúrás kezelésre. Hatásos is volt, hiszen a kínai orvostudomány az egyik legrégebbi, nem is értem, most bárki is miért kétkedik. Én úgy vagyok vele, hogy mindent megteszek az egészségemért, amit a szakemberek mondanak” – nyilatkozta a Borsnak a színművésznő, Esztergályos Cecília.

A TŰSZÚRÁST SEM ÉREZTE

Nem kérdés, aligha van az országban strammabb 82 éves előadó, mint Korda György, aki még a tűszúrást sem érezte, amikor megkapta a vakcina első adagját. Egyedül a vérnyomása szökött az egekbe az izgalomtól, amikor meghallotta, hogy végre mehet oltakozni.

NYÁRON MÁR A SZÍNPADON ÁLLNA

A 84 éves Pásztor Erzsi egy oltáson van túl, a múlt héten kapta meg az első adag vakcinát. Az ország Janka nénije a Metropolnak mesélte el, hogy semmiféle mellékhatást nem érzett.

MINDKÉT DÓZIST MEGKAPTA

Az idén 87 éves színészlegenda, Bodrogi Gyula igazán szerencsés, ő ugyanis már mindkét dózist megkapta a koronavírus elleni vakcinából.

„ELŐNY” A BETEGSÉG

Schmuck Andor is megkapta a koronavírus elleni oltást, a Tisztelet Társaságának 50 éves elnöke sose gondolta volna, hogy egyszer előny lesz a krónikus betegsége. Őt az AstraZeneca vakcinával oltotta be háziorvosa.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.