Hollywoodi sztárpárok, akik között óriási a korkülönbség

57 évesen ötödszörre is megnősült nemrég Nicolas Cage, ezúttal pedig egy olyan nőt vett el, aki nemcsak nála fiatalabb 31 évvel, de még a fiánál is négy évvel később született. A sztárvilágban nem ritkák a hasonló párok, például Bruce Willisnek, Harrison Fordnak, Michael Douglasnek vagy Richard Gere-nek is jóval fiatalabb felesége van, egy legendás rockzenész pedig 46 évvel idősebb a mostani barátnőjénél. Bemutatunk néhány ismert szerelmespárt, akiknél legalább 20 év a korkülönbség – írja az Origó.

Forrás: origo.hu2021. 03. 21. 12:14
WILLIS, Bruce; Heming, Emma
New York, 2013. május 29. Bruce Willis amerikai színész és neje, Emma Heming modell, színésznõ A Föld után (After Earth) címû film bemutatóján New Yorkban 2013. május 29-én. (MTI/EPA/Peter Foley) Fotó: PETER FOLEY
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Zach Braff (45) és Florence Pugh (25) – 20 év

Pont nemrég röppent fel a pletyka, hogy a Dokik egykori főszereplője titokban elvette a barátnőjét, a Kisasszonyok-ért Oscar-díjra jelölt Pugh-t, egy friss lesifotón ugyanis úgy látszik, hogy a színész egy gyűrűt visel a bal kezén, ahol a házastársi gyűrűnek lenne a helye. Nem lenne egyébként meglepő, ha az esküvőjüket a nyilvánosság kizárásával tartották volna meg, hisz a nagy korkülönbség miatt már korábban is sokan támadták a kapcsolatukat.

Harrison Ford (78) és Calista Flockheart (56) – 22 év

„Nem téma a kapcsolatunkban a korkülönbség, különben is nagyon sokszor elfelejtem, hogy sokkal idősebb nálam. Szeretem, ahogy kinéz reggel, amikor felkel. Nem jóképű, inkább aranyos. Mint egy kisfiú„ – mondta a kapcsolatuk elején az Ally McBeal-ből ismert Flockheart, és úgy tűnik, azóta sem adódott náluk különösebb probléma. 2010-ben házasodtak össze, de már 2002 óta együtt vannak – vagyis majdnem annyi ideje, mint ahány év van közöttük.

Harrison Ford és Calista Flockhart Fotó: MTI/EPA/Eugene Garcia

Bruce Willis (65) és Emma Heming (42) – 23 év

Willis 1987 és 2000 között még a nála csak 7 évvel fiatalabb Demi Moore férje volt, 2009-ben azonban elvette Heminget – akivel azóta két lányuk is született, így az akciósztárnak összesen már öt lánya van. A két család egyébként igen jóban van egymással: a tavalyi karantén idejére Willis például Moore-éknál ragadt Idahóban, majd, amikor már lehetett, Heming és a kisebb lányok is csatlakoztak hozzájuk, a nő 42. születésnapját már együtt ünnepelték.

Bruce Willis és neje, Emma Heming Fotó: MTI/EPA/Peter Foley

Michael Douglas (76) és Catherine Zeta-Jones (51) – 25 év

A kétszeres Oscar-díjas színész és a szintén Oscar-díjas színésznoő 1996-ban egy filmfesztiválon találkoztak először, Zeta-Jones azonban akkor még kikosarazta Douglast. A nagy nőcsábász hírében álló férfi állítólag másfél óra után már közölte is, hogy ő lesz a gyerekei apja, a nőnek azonban nem jött be ez a fajta rámenősség. Douglasnek végül kilenc hónapjába telt, mire meghódította élete szerelmét: 2000-ben már össze is házasodtak, azóta pedig tényleg született két gyerekük.

Michael Douglas és Catherine Zeta-Jones Fotó: MTI/EPA/David Swanson

A teljes cikket és a legnagyobb korkülönbségeket ITT érheti el.

Kiemelt kép: MTI/EPA/Peter Foley

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.