Meghan hercegné nem akarja kórházban világra hozni gyermekét

Második babáját ezúttal montecitói otthonában szülné meg a hercegné.

Forrás: hirado.hu2021. 04. 03. 16:58
null
Meghan hercegné nem akarja kórházban világra hozni második babáját Forrás: Flickr
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kistestvért kap a kis Archie Harrison, ugyanis Meghan Markle és férje, Harry herceg második gyermeküket várják. A Page Six információi szerint a hercegné gyermekét ezúttal montecitói otthonában szülné meg.

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

Misan Harriman (@misanharriman) által megosztott bejegyzés

A gyermek, aki a brit királyi család első Amerikában született tagja lesz, még idén nyáron megszületik. A hercegné első fia, Archie esetében is otthonszülést tervezett, így a Frogmore-i házukban egy erre az alkalomra kialakított szoba is készen állt, Harry végül azonban kórházba vitte feleségét, az egy hét túlhordás miatt a pár és az orvosok is így látták biztonságosnak.

Meghan hercegné nem akarja kórházban világra hozni második gyermekét
Fotó: Flickr

Harry és Meghan most ismét az első tervhez tért vissza, hátha második gyermekük esetében már minden az elképzeltek szerint halad majd. A hercegi pár, akik tavaly léptek vissza a királyi család aktív tagjai közül, néhány hónapot Kanadában élt, majd Montecitóban vett házat 14 millió dollárért.

Az eredeti cikket IDE kattintva olvashatják!

Otthonában adott életet harmadik gyermekének Hilary Duff

Megszületett Hilary Duff és Matthew Koma második csemetéje, akinek a sztáranyuka egy felfújhatós, otthonszülésre kialakított medencében adott életet. Az első kép is itt készült a piciről, amint nővére, Banks először tartja a kezében kishugát, Mae James Bairt.

Hilarynek jelenlegi házasságából született a kétéves Banks, míg nyolcéves fia, Luca, Mike Comrie-val kötött első házasságának gyümölcse – írja a Harper’s Bazaar.

Tovább...

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.