Harry herceg már megbánta az Oprah-interjút?

Az egyik közeli ismerőse szerint a herceg mindig is forrófejű volt, és mindig gyorsan megbánja, ha az indulat vezérli.

Forrás: RIPOST.HU - MEDIAWORKS2021. 05. 02. 14:44
HARRY herceg
Windsor, 2021. április 17. Harry herceg, Károly walesi herceg, brit trónörökös másodszülött fia kíséri nagyapjuk, Fülöp edinburghi herceg koporsóját a windsori kastély Szent György-kápolnájába 2021. április 17-én. A 99 éves korában április 9-én elhunyt Fülöp herceget kívánságának megfelelően a kastélyparkban, a királyi család tagjainak fenntartott Frogmore Gardens temetkezési kertben helyezik végső nyugalomra. MTI/AP/Pool/Victoria Jones Fotó: Victoria Jones Forrás: MTI/AP/Pool/Victoria Jones
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az egyik közeli ismerőse szerint Harry herceg mindig is forrófejű volt, és mindig gyorsan megbánja, ha az indulat vezérli.

Az teljesen mindegy, hogy elhiszi-e valaki Meghan és Harry hazugságokkal teli mondanivalóját vagy nem, az mindenki számára világos, hogy a bosszú vezérelte az Oprah-interjút – olvasható a Ripost cikkében.

Így gondolja ezt Duncan Larcombe is, aki közeli ismerőse Vilmos hercegnek és Peter Phillipsnek, de korábban írt már életrajzi könyvet Harryről is. Vagyis jól ismeri Sussex hercegét.

Harry herceg, Károly walesi herceg, brit trónörökös másodszülött fia kíséri nagyapjuk, Fülöp edinburghi herceg koporsóját a windsori kastély Szent György-kápolnájába 2021. április 17-én. A 99 éves korában április 9-én elhunyt Fülöp herceget kívánságának megfelelően a kastélyparkban, a királyi család tagjainak fenntartott Frogmore Gardens temetkezési kertben helyezik végső nyugalomra.
Fotó: MTI/AP/Pool/Victoria Jones

Duncan szerint Harry mindig is forrófejű volt, az indulatai gyorsan a hatalmukba tudják keríteni. És ilyenkor gondolkodás nélkül cselekszik, amit általában gyorsan meg is bán. Larcombe úgy véli, hogy az Oprah-interjú következményei és Fülöp halála miatt most is megbánta, hogy belement a királyi család elleni bosszúba a tévében.

Az ismerős nem tartja kizártnak, hogy azt is nagyon bánni fogja Harry, amiért lemondott a királyi udvarban betöltött pozíciójáról – olvasható a Ripost cikkében.

A cikk teljes tartalma ide kattintva érhető el.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.