Kapócs Zsókát sok gyűlölet és irigység vette körül

Kapócs Zsókát határozott és magabiztos nőként ismertük meg, ám nem volt ez mindig így. Csalódások és kudarcok vezettek egy új jövőhöz, amelyben már anyaként építi a saját vállalkozását – írta a HOT magazinban megjelent cikkre hivatkozva a Bors online kiadása.

Forrás: HOT!, borsonline.hu - mediaworks2021. 05. 01. 9:04
null
Mélyinterjú keretében beszélt életéről Kapócs Zsóka Forrás: HOT! magazin
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Amikor húsz éve szépségkirálynő lett, fogalma sem volt arról, hogy mit akar, még csupán magának merte bevallani, hogy színésznő szeretne lenni. Ám éppen a szépségkirálynői státusz volt az, ami miatt komoly ellenállásba ütközött – erről is beszél Kapócs Zsóka a pénteken megjelent HOT! magazinban.

– Nem lehetett nem észrevenni azt a gyűlöletet és irigységet, amit bizonyos emberektől kaptam. Sosem akartam beállni a sorba, nem akartam elnézést kérni, hogy élek, és olyan vagyok, amilyen. Egész életemben küzdöttem, és most, negyven felett már nem a színészek, hanem a virágosok támadnak, hogy inkább énekeljek!

Az irigységet nem ismerem: ha látom, hogy valaki kemény munkával letett valamit az asztalra, felszívom magam, és megfogadom, hogy utánacsinálom. Szerintem csak így lehetsz sikeres – ecseteli a HOT! magazinban Kapócs Zsóka, aki magánélete szinte minden részletébe beavatja az olvasókat, egy különleges fotózással egybekötött mélyinterjú keretében.

Mélyinterjú keretében beszélt életéről Kapócs Zsóka
Fotó: HOT! magazin/mediaworks

A HOT! magazin már kapható az újságárusoknál.

A Bors cikke IDE kattintva, a HOT! pedig a digitalstandon, IDE kattintva érhető el.

Türkizben játszó terek Kapócs Zsóka lakásában

A lakberendezők gyakran azonnal tudják, melyik szín illik egy otthon hangulatához. Kapócs Zsóka is egy pillanat alatt döntött, amikor ebben a belvárosi lakásban a türkizt választotta meghatározó árnyalatnak – olvasható a Lakáskultúra korábbi cikkében. Kevesen tudják Kapócs Zsókáról, hogy az utóbbi években új karrier építésébe kezdett. Bár nem hagyta el teljesen a színpadot, úgy döntött, a továbbiakban komolyabban foglalkozik a lakberendezéssel.

– Már egész fiatalon érdekelt ez a terület, amikor a szüleim elutaztak otthonról, átrendeztem a szobákat, akár a nagyobb szekrényeket is arrébb tologattam – emlékszik vissza a kezdetekre.

– Aztán nagyjából öt éve otthagytam az Operettszínházat, és elmentem Milánóba, ahol közel egy évig lakberendezést tanultam. Zsóka azóta számos izgalmas enteriőrt tervezett, és Kapocs Art Home néven megalapította saját vállalkozását.

A cikk IDE kattintva olvasható tovább.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.