Ed Sheeran élete teljesen megváltozott kislánya érkezésével

Ed megosztott pár érdekes információt a jelenlegi kihívásokról és az új életformájáról.

Forrás: hirado.hu2021. 06. 28. 12:41
Sheeran, Ed
Ed Sheerannak tavaly szeptemberben született meg a kislánya Fotó: CLEMENS BILAN Forrás: MTI/EPA/Clemens Bilan
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 2019-es Sziget Fesztivál sztárjának, Ed Sheerannak tavaly szeptemberben született meg a kislánya. A zenész a napokban Bad Habits című kislemezét népszerűsítette egy műsorban és mivel szóba került az apaság, Ed megosztott pár érdekes információt a jelenlegi kihívásokról és az új életformájáról.

„Mindenki azt mondta, hogy ez a legnagyobb dolog, ami történhet velem az életben. És van egy bizonyos elvárás is, ami ezzel együtt jár” – mesélte Zane Lowe-nak az Apple Music 1 új zenei napilapjában adott interjún.

„A szüleimmel fennálló kapcsolatom teljesen megváltozott, korábban csodálatos volt, most viszont átérzem az örök hálát és tiszteletet. Most már tudom min mentek keresztül. Senki sem tudja először, hogy mit és hogyan kellene csinálni, én is nap nap után tanulok bele.”

Ed Sheerannak tavaly szeptemberben született meg a kislánya
Fotó: MTI/EPA/Clemens Bilan

A világsztárnak kislánya, Lyra Antarctica Seaborn érkezésével a napi ritmusát is újra kellett értékelnie. Korábban reggel 6-kor feküdt le, most viszont ugyanakkor már kelnie kell. Ed úgy érzi, akkor érett meg az apaságra, mikor felesége, Cherry 6 hónapos terhes volt. „Azt éreztem, innentől kezdve bármikor elfolyhat a magzatvíz, ezért ettől a ponttól folyamatosan elérhetőnek, és annak a férjnek kellett lennem, aki lenni szeretnék” – magyarázta az énekes.

Az eredeti cikket IDE kattintva olvashatják!

Denzel Washington fiával nyit a locarnói filmfesztivál

Ferdinando Cito Filomarino olasz rendező Beckett című thrillerének világpremierjével kezdődik augusztus 4-én a 74. Locarnói Nemzetközi Filmfesztivál.

Tovább...

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.