Kevin Hartot a fiának kellett a bazilikához cipelnie + fotó

Kevin Hart a bazilikánál készített családi fotót tett közzé az Instagramon, amivel az Apaság című érkező Netflixes filmjét reklámozta – írja az Origó.

Forrás: origo.hu2021. 06. 20. 15:06
kevin hart
Apa-fia pillanatok a fővárosban Forrás: Instagram
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Szerintetek a fiam a hátára kapott, szerintem viszont fojtófogást alkalmaztam rajta” – írta a színész a fotó mellé.

A színész a Borderlands című filmet forgatja Budapesten Eli Roth (Motel, Bosszúvágy) rendezésében, Cate Blanchett és Jamie Lee Curtis főszereplésével.

Az eredeti cikket ITT érheti el.

Kiemelt kép: Instagram

Nálunk forgat a Sikolykirálynő, Jamie Lee Curtis

Az Instagram-oldalára feltöltött fotóinak tanúsága szerint már forgatja Budapesten a Borderlands című filmet Jamie Lee Curtis, aki arról is megemlékezett, hogy magyarok vannak a felmenői között – derül ki a Beol.hu cikkéből.

„Büszke vagyok rá, hogy magyar őseim földjén lehetek” – írta a világhírű színésznő, aki egyébként édesapja, Tony Curtis oldaláról magyar származású.

Tovább

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.