időjárás -3°C Gerda , Martina 2023. január 30.
logo

Már nem takargatják az ősz hajukat a sztárok

Forrás: MTI
2021.07.08. 22:24
Már nem takargatják az ősz hajukat a sztárok

Míg korábban szinte kötelezőnek számított a magas sarkú cipő és a festett haj a cannes-i fesztivál vörös szőnyegén, idén az elegáns, de a lehető legtermészetesebb megjelenésére törekednek a sztárok, és már nem takargatják őszülő hajukat.

Helen Mirren angol színésznő soha nem rejtette el a korát, s idén is teljesen ősz hajjal érkezett, a 74. cannes-i szemlén azonban már nem ő az egyetlen, aki nem festett hajjal vonult végig a vörös szőnyegen. A fesztiválközönség először láthatta Andie MacDowell hosszú göndör haját megőszülve, ahogy Jodie Foster őszülő tincseit is.

Jodie Foster amerikai színésznő fotózáson vesz részt a 74. Cannes-i Nemzetközi Filmfesztivál nyitónapján, 2021. július 6-án. Fostert az életművéért neki ítélt tiszteletbeli Arany Pálma-díjjal tüntetik majd ki. A 74. Cannes-i Nemzetközi Filmfesztivált július 6. és 17. között rendezik.
Fotó: MTI/AP/Invision/Vianney Le Caer

A Négy esküvő és egy temetés című vígjáték főszereplője, aki sokáig az egyik legnagyobb kozmetikai cég reklámarca volt, februárban egy amerikai lapnak elmondta, hogy a koronavírus-járvány miatti karantén alatt 63 évesen úgy döntött, többé nem festeti a haját.

A kétszeres Oscar-díjas Jodie Foster pedig a Télérama című francia kulturális lapban július elején megjelent interjúban mondta el, hogy 58 évesen „nincsen gondja a korával” és már nagyon várja a hatvanas éveit.

A két amerikai sztár megjelenése mindenesetre pozitív visszhangot váltott ki a közösségi oldalakon.

„Nagyon jólesik olyan színésznőket látni, akik vállalják a korukat, a ráncaikat, az őszülő hajukat a vörös szőnyegen. Nem tetszik minden ruha, amit viselnek, de VÉGRE!” – írta egy fesztiválozó a Twitteren, akinek a kommentje több mint 3 ezer felhasználónak tetszett.

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.