Egyre több világsztár utálja meg a hercegi párt

Amerikai zenészek, filmsztárok, hírességek határolódnak el Meghan és Harry családjuk felé mutatott vállalhatatlan magatartástól. Sorban kiutálják őket a celebbarátok.

Forrás: METROPOL2021. 08. 14. 14:44
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Meghan Markle nemrég lett 40 éves, mint arról korábban a Metropol is beszámolt, hatalmas bulit is csapott a hercegné, azonban nem minden meghívott jelent meg a partin.

Még ennél is sokkal nagyobb szülinapi bulit tartott Barack Obama volt amerikai elnök, aki a nagy napot megelőző hétvégén óriási partit szervezett nagyjából 200–300 emberrel.

A maszkmentes, mindenféle koronavírus elleni intézkedést mellőző bulira olyan hírességek kaptak meghívót, mint George Clooneyék, John Legend és Chrissy Teigen, illetve Jay-Z Beyoncéval.

A korábban szintén nagy barátokként beállított Harryt és Meghant azonban nem hívták meg erre az eseményre.

Fotó: MTI/EPA/Will Oliver

Ennek oka pedig sokak szerint a sussexi hercegi pár viselkedése. Obamáéknak ugyanis nem tetszik, ahogy Harry a saját családját ócsárolja, és mindent megtesz a lejáratásukért. Korábban Clooneyék is elhatárolódtak Meghanéktól, mert nem bíznak abban, hogy az ő titkaikat nem adják ki a sajtónak, ha újra közel engedik őket magukhoz – olvasható a Metropol cikkében.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.