Harrison Ford köszöntött egy nyugdíjba vonuló londoni tűzoltót

Szép ajándékot kapott visszavonulása alkalmából egy londoni tűzoltó: az éppen arra járó Harrison Ford köszöntötte.

Forrás: MTI2021. 08. 23. 15:14
FORD, Harrison
Los Angeles, 2019. december 17. Harrison Ford amerikai sznsz a Csillagok hborja: Skywalker kora cm film premierjn a hollywoodi El Captain filmsznhzban 2019. december 16-n. MTI/EPA/Christian Monterrosa Fotó: Christian Monterrosa Forrás: MTI/EPA
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Andrew Shaw, a Londoni Tűzoltóság (LFB) alkalmazottja éppen befejezte utolsó műszakját szombat este, amikor a Star Wars színésze megjelent a tűzoltóállomás előtt – számolt be róla a Sky News.

A 79 éves Indiana Jones-sztár kezet fogott a tűzoltóval, aki 31 évig szolgált, és minden jót kívánt neki nyugdíjba vonulása alkalmából.

Ryan Osburne, a tűzoltóság tisztje a váratlan látogatás után elmondta: a tűzoltóság London központjában helyezkedik el, így előfordul, hogy hírességek haladnak el mellette, most azonban tényleg tökéletes volt az időzítés.

Amikor meglátta, hogy Ford kiszáll a kocsijából, megszólította, hogy elmondja neki, Shaw nyugdíjba vonulását ünneplik.

„Nagy örömet okozott, hogy Andrew-tól az utolsó műszakja után Han Solo közreműködésével tudtunk elbúcsúzni” – mesélte Osburne.

Harrison Ford számos nagy sikerű film sztárja volt, ő alakította az Indiana Jones-filmek főszerepét és ő játszotta Han Solót a Star Wars-filmekben, szerepelt a Szárnyas fejvadászban és Az elnök különgépe, valamint a Cowboyok és űrlények című filmben is.

(Borítókép forrása: MTI/EPA/Christian Monterrosa)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.