Michael Keaton emiatt vállalta el újra Batman szerepét

Felröppent a pletyka, hogy Keaton több DC-alkotásban is szerepelhetne.

Forrás: hirado.hu2021. 08. 22. 11:33
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Batmant 1989-ben mutatták be, Tim Burton rendezésében, és elnyerte a legjobb rendezőnek járó Oscar-díjat. A denevérembert akkor Michael Keaton alakította, aki most az új The Flash moziban ismét Bruce Wayne lesz.

A sztori alapja a DC által létrehozott multiverzum, melyben a már jó ismert karaktereknek egy-egy univerzumban teljesen más a sorsuk, de akár megszemélyesítőjük is. A filmben Ezra Miller alakítja Flasht, A Villámot.

Keaton most a The Hollywood Reporternek árulta el, miért bólintott rá a felkérésre:

Őszintén szólva mindig is ott motoszkált a fejemben, hogy simán el tudnám még mindig játszani a karaktert. Most pedig, hogy felkértek, meglátjuk, hogy sikerül visszabújnom a bőrébe.

Keaton akkor akasztotta a szögre a denevérruhát, amikor Joel Schumacher Mindörökké Batman mozijának a forgatókönyvét elolvasta. Egyszerűen nem tetszett neki a sztori, így végül Val Kilmer játszotta el a szuperhőst.

Felröppent a pletyka, hogy Keaton több DC-alkotásban is szerepelhetne, afféle mentorként, mint Samuel L. Jackson, aki Nick Furyként támogatja a Marvel hőseit.

Az eredeti cikket IDE kattintva olvashatják!

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.