Sofía Vergara rákkal vívott küzdelméről mesélt

A mintavétel és a rengeteg vizsgálat után közölték vele, hogy pajzsmirigyrákja van.

Forrás: hirado.hu2021. 08. 24. 9:27
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A gyönyörű 49 éves kolumbiai színésznő társműsorvezetője volt a napokban tartott Stand Up to Cancer nevezetű kezdeményezésnek, aminek a célja, hogy segítséget nyújtsanak a rákkal küzdő emberek számára – írja cikkében a JustJared. Sofía az esemény kapcsán idézte fel saját harcát a betegséggel szemben:

– 28 évesen egy rutinvizsgálat során az orvosom egy csomót tapintott ki a nyakamon. A mintavétel és a rengeteg vizsgálat után közölték velem, hogy pajzsmirigyrákom van. Egy pillanat alatt megfordult velem a világ, de igyekeztem nem pánikolni és inkább beleástam magam a témába.

 

A színésznő elárulta, hogy minden lehetséges szakirodalmat végigolvasott a témában, de addig semmi nem tudta megnyugtatni, amíg véget nem ért a rémálom számára.

 

– Szerencsés voltam, mert korán észlelték az elváltozást és gyorsan tudtak cselekedni. A családom támogatása nélkül nem tudtam volna elviselni. A megoldást végül a pajzsmirigyem eltávolítása jelentette. Azóta persze gyógyszert kell szednem a pajzsmirigy-alulműködés megelőzésére, de ez csekély áldozat.

Sofía a beszéde zárásaként elmondta, hogy sokat tanult a rákkal vívott küzdelme alatt, de szerinte a legfontosabb az, hogy bajban együtt erősek igazán az emberek, ezért ne féljen senki segítséget kérni a nehéz időkben.

 

Az eredeti cikket IDE kattintva olvashatják!

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.