Kismamáknak segít a külföldön élő magyar műsorvezetőnő

A csinos sztár egy ideje Németországban él családjával, ahol négy hónappal ezelőtt adott életet harmadik gyermekének.

Forrás: Ripost.hu2021. 09. 26. 18:19
Forrás: Pixabay
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ada jelenleg főállású anyukaként éli mindennapjait a németországi Nürnbergben, ahol kedvese orvosként dolgozik. A híresség nem unatkozik, hiszen minden idejét leköti a négy hónapos kislánya – derül ki a ripost.hu cikkéből.

A műsorvezető élőben jelentkezett be a LifeTV Ébredj velünk! című műsorában, ahol hosszan mesélt kislányáról és arról is, hogy mennyire másképpen éli meg most az anyaságot, mint 15 évvel ezelőtt, ikerfiai születése után. Végül kiderült, hogy Ada hamarosan egy videósorozattal jelentkezik.

Fotó: Pixabay

Érdekes, hogy éppen most kérdezed, hogy tervezek-e videókat készíteni a tapasztalataimról, mert nemhogy tervezem, de már több anyag el is készült, és hamarosan fel is töltöm őket a csatornámra

– reagált Bereczki Zoltán kérdésére a műsorvezető.

Igazából nem annyira a saját élményeimről szólnak majd a videók. Inkább interjúkról, beszélgetésekről van szó, melyeket különböző szakemberekkel készítettem a kismamaság, a babavárás és a gyermeknevelés témakörében

– magyarázta Ada.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.