Több millió dollárt bukott A Bourne-rejtély sztárja

Január óra mindhiába árulta Los Angeles-i kúriáját Matt Damon Oscar-díjas színész.

Forrás: hirado.hu2021. 09. 19. 13:40
DAMON, Matt
Cannes, 2021. július 9. Matt Damon amerikai színész a Stillwater címû film bemutatójának alkalmából tartott fotózáson a 74. Cannes-i Nemzetközi Filmfesztiválon 2021. július 8-án. Az alkotást versenyen kívül vetítik. MTI/EPA/Sebastien Nogier Fotó: Sebastien Nogier
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Január óra mindhiába árulta Los Angeles-i kúriáját A Bourne-rejtély sztárja. Az Oscar-díjas színész nem kevesebb, mint 21 millió dollárért hirdette meg otthonát, ami hatmilliárd forintnak megfelelő összeg.

A ház a Pacific Palisades negyedben található, ami kifejezetten a tehetősebb emberek paradicsoma. A villától még sem tudott szabadulni Damon, aki utolsó próbálkozásként lejjebb ment az árral, ezzel pedig majd egymilliárd forintnak kell búcsút intenie, mivel 3,1 millió dollárral csökkentették az eladási árat.

Minden bizonnyal erre várhatott a vevő is – akinek kilétét nem közölték –, rögtön lecsapott a leárazott ingatlanra, bár licitre már lehetősége nem volt, így a kikiáltási áron kellett megvásárolnia a filmcsillag otthonát.

A hatalmas telekkel rendelkező 2005-ben épült családi házban, ami stílusát tekintve egy Zen oázis, hét hálószoba és tíz fürdőszoba található, valamint játékszoba, bár, iroda, edzőterem, moziterem, borospince és személyzeti szállás. A privát hátsó udvarban medence, spa és egy egyedi vízesés is kapott helyet – írja a NY Post cikke.

Az 50 éves színész feleségével Luciana Barrosóval és három közös gyerekükkel együtt, a koronavírus-járvány kirobbanása óta, Brooklyn Heights-i penthouse lakásukban lakik.

Az eredeti cikket IDE kattintva olvashatják!

Borítókép: Matt Damon a Stillwater című film bemutatójának alkalmából tartott fotózáson a 74. Cannes-i Nemzetközi Filmfesztiválon 2021. július 8-án (MTI/EPA/Sebastien Nogier)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.