Eladó a 90-es évek egyik legnépszerűbb sorozatának ikonikus háza

Eladóvá vált a Sabrina, a tiniboszorkányban látott ház, amely a valóságban a New Jersey állambeli Freeholdban található – írja az Origó.

Forrás: origo.hu2021. 10. 14. 13:19
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

1,95 millió dollárért, több mint 600 millió forintért árulják azt a freeholdi házat, amelyet a Sabrina, a tiniboszorkányban is sűrűn lehetett látni, a történet szerint a címszereplő és a családja lakott benne:

A New Jersey-i hírekkel foglalkozó NJ.com szerint a tizenkilencedik században épült házat legutóbb irodaként használták, ahogyan a mögötte lévő melléképületet is – amely egyébként szintén jókora, körülbelül 185 négyzetmétert foglal el a kertből.

A két házat nemcsak eladásra kínálják, akár bérlőként is kiveheti valaki, ha sikerül megegyeznie a jelenlegi tulajokkal: a kisebb háznak 3200 dollár a havi bérleti díja, a nagyjából 450 négyzetméteres főépületbe pedig havi 9750 dollárért lehet beköltözni.

Az ajánlatra a Sabrina, a tiniboszorkány egykori címszereplője, Melissa Joan Hart is felhívta a figyelmet az Instagramon.

Az eredeti cikk ITT érhető el.

Borítókép: Flickr

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.