Majka a képernyőről és a színpadról is eltűnik egy időre

Az egészsége miatt aggódik Majka. Curtis is visszavonult egy időre – írja az Origó.

Forrás: origo.hu2021. 10. 21. 12:58
Majoros Pter
Budapest, 2016. november 23. Majoros Pter, mvsznevn Majka, msorvezet, rapper, dalszvegr a WIWE elnevezs orvostechnolgiai (diagnosztikai) eszkz hasznlja a kszlk bemutatjn, a gyrt s forgalmaz Sanatmetal Kft. sajttjkoztatjn a Magyar Tudomnyos Akadmin 2016. november 23-n. A magyar tallmny az EKG grbt mrve figyelmeztet a pitvari fibrillci kvetkeztben kialakul stroke s a hirtelen szvmeglls kockzatra. MTI Fot: Szigetvry Zsolt Fotó: Szigetváry Zsolt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„A zenélést egy időre befejeztem, szeptember végén letettem a lantot, és most semmit sem akarok csinálni. Mindent kihúztam az életemből, a családommal szeretnék lenni, nyaralni, kártyázni, edzeni, élvezni a pihenést.”

Nem viszketek attól, hogy nem vagyok reflektorfényben.

– A televíziós munkát is csupán a bizonytalan helyzet miatt vállaltam el, nem tudtam, hogy milyen korlátozások lépnek érvénybe, de az biztos, hogy jövőre nem leszek képernyőn. Nem tudnak olyat kínálni, amit elvállalnék! A szabadságom a legfontosabb! – mondta a rapper. 

Az eredeti cikket ITT érheti el. 

Kiemelt kép: MTI/Szigetváry Zsolt

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.